Tot i que el partit ha començat amb la galleda d’aigua freda amb el gol de Piatti, el Barça ha demostrat que, quan vol, fa el que vol. El conjunt blaugrana ha tornat a oferir un joc esplèndid i ha superat en totes les facetes els valencians. En el minut 22 Messi ha empatat el partit i cinc minuts després l’argentí ha tornat a marcar per capgirar el marcador. El Barça ha disposat de moltes ocasions, però el resultat en el descans només era de 2 a 1. En la segona part, els blaugrana han millorat la punteria per acabar golejant per 5 a 1. Pòquer de gols de Messi i un de Xavi que ha jugat els últims minuts de partit. Malgrat el bon resultat, els homes entrenats per Josep Guardiola podrien haver marcat més gols, però el porter valencià ho ha evitat. Torna Messi i torna el joc del Barça.

5 – Barcelona: Valdés; Montoya, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio Busquets, Cesc (Thiago, min.77), Iniesta (Xavi, min.86), Alexis, Messi i Pedro (Tello, min.68).

1 – Valencia: Diego Alves; Miguel (min.26), Rami, Víctor Ruiz, Mathieu, Albelda, Tino Costa (Topal, min.82), Feghouli, Jonas, Piatti (Jordi Alba, min.66) i Soldado.

Gols: 0-1: Piatti, min.8. 1-1: Messi, min.22. 2-1: Messi. min.27. 3-1: Messi, min.76, 4-1: Messi, min.85. 5-1: Xavi, min.90+1.