Una de les coses més importants per a un equip és la confiança. El Sant Andreu la té i això és nota. Els conjunt quadribarrat ha sortit al camp disposat a guanyar-se els tres punts davant un Mallorca B, que ha creat oportunitats però s'ha trobat amb una gran actuació del porter Pau. Els andreuencs han dominat el joc i, al minut 18, Xavi Jiménez ha marcat l'1 a 0 amb una xilena espectacular. Un dels gols de l'any. Els andreuencs, però, han perdut la concentració per culpa de les contínues errades de l'àrbitre. Moltes targetes absurdes i petites desicions que han desesperat els jugadors i aficionats. Malgrat tot, s'ha arribat al descans amb victòria per la mínima. En la segona part, el Sant Andreu ha tornat a sortir com una bala. Si Xavi Jiménez ha fet el gol impossible, Luis Blanco ha fallat un gol cantat. N'hauria estat la sentència, però el partit ha fet un gir de 180 graus amb l'expulsió per la segona groga de Xavi Jiménez per simular una falta. Els mallorquins han intentat empatar, però els homes entrenats per Piti Belmonte han defensat bé amb un home menys. En el temps afegit, l'àrbitre s'ha tornat a equivocar i ha anul·lat un gol mallorquí per fora de joc. Una errada, però, que feia justícia. I és que quan un arbitratge no està a l'altura, al final, els dos equips acaben amb la mosca la nas. Els quadribarrats, però, amb 3 punts més al sarró. PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "La victòria era molt important. Ens quedem a dos punts del Mallorca que és un dels equips que està a la zona alta, continuem amb la bona dinàmica de la segona volta i per tant, molt contents."