Després de tres dies amb sorpreses, l'Hospitalet va fer valer la condició de favorit i va superar els amfitrions, el Martinenc, i el Muntanyesa, que en el primer partit va superar el conjunt del Guinardó per 0 a 1. Tot i que Casillas va enviar una pilota al pal, Fran Fuentes va anotar l'únic gol de l'enfrontament. En el segon matx, l'Hospitalet va vèncer sense problemes el Martinenc per un clar 3 a 0. Javi Pérez, al minut 6 i Carreras, al 14, van deixar sense opcions el conjunt d'Agustín Vacas. Amb la comodidat de l'avantatge en el marcador, l'Hospitalet va arrodonir uns 45 minuts molts solvents amb el tercer gol, obra de Ruibal. En l'últim enfrontament, el Muntanyesa necessitava la victòria per passar a la semifinal, però les coses se li van posar difícils quan Alberto García va cometre penal sobre Guzmán al minut 6. David López va fer l'1 a 0 que al final seria definitiu. La Monta ho va intentar, però tot i alguna ocasió destacada el marcador ja no es va moure.