El Torneig d'Històrics és sempre un bon aparador per als talents del futbol i sempre pots trobar-te alguna sorpresa a la graderia, com la presència de Rafinha, el jugador del Barça, o Marcos Martins, expresident del Sant Andreu. En el terreny de joc, les sorpreses també són habituals i el Granollers va protagonitzar la del dia. L'equip vallesà, acabat de pujar de Primera Catalana a Tercera, va mantenir a ratlla l'Europa, que no va poder superar-lo en el primer enfrontament. En el segon, la sorpresa va ser més grossa encara, perquè l'equip que entrena Albert Garcia va guanyar per 1 a 0 el Badalona, equip de la Segona Divisió B amb un golàs de Duran al minut 6. En el tercer i definitiu partit, i amb el Badalona sense opcions de classificar-se, l'equip de Manolo González es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Joan Grassa al minut 2. L'Europa necessitava remuntar per passar ronda, però només va poder empatar en una rematada d'Alberto després d'un servei de córner.