Tercera sorpresa al Torneig d'Històrics amb la classificació per a semifinals del Sants, de la Primera Catalana. En el primer partit, el conjunt de Tito Lossio es va imposar al Rubí, de la Tercera Divisió, per 2 a 0. El primer gol el va fer Navarro al minut 1, en una jugada d'estratègia. L'empenta del Sants davant un conjunt encara en construcció va tenir el premi del segon gol al minut 21. L'autor va ser Navas. En el segon enfrontament, el Rubí havia d'intentar millorar la imatge que havia ofert en el primer i el Sant Andreu en va ser la víctima propiciatòria. Els de Manolo Márquez, amb un equip molt jove, van caure per 2 a 0 amb gols de Pau Gener i Sergi Estrada. En el tercer i definitiu matx, al Sants li servia l'empat o fins i tot la derrota per la mínima per ser a semifinals. El Sant Andreu, en canvi, havia de guanyar per tres gols de diferència. Els quadribarrats ho van intentar sense èxit davant un conjunt que jugava amb el temps a favor i que va mantenir la porteria a zero.

En el primer partit de la tercera jornada, el Sants s’ha imposat al Rubí per 2 gols a 0. Els golejadors santsencs han estat Sergio Navarro i Pau Navas. En el segon enfrontament, el Sant Andreu, amb molts jugadors joves i a prova, ha perdut amb el Rubí per 0 a 2. I en el derbi entre el Sant Andreu i el Sants el resultat ha estat d’empat a 0.