Avui va de porters. El del Júpiter, Sergio Navarro, es va lesionar greuent els lligaments al genoll. És el del mig amb les crosses i a la seva dreta el nou fitxatge d'última hora, Jaume Albert, però com que encara no li ha arribat el "transfer" els de la Verneda han vist debutar Jaume Llaveria. A Sergio, ja no el veure'm fins a la propera temporada però s'ha endut un homenatge dels seus companys amb una samarreta d'ànims. SERGIO NAVARRO, jugador del CE Júpiter "El peu va quedar clavat, el genoll cap a la dreta, vaig escoltar el clac i ja vaig notar que em vaig fer mal. No sabem la gravetat però segurament sigui creuat i demà confirmarem el total de la ruptura." Amb tant de porter gris-i-grana, el del Vic ha reclamat protagonisme i ho ha fet aturant un penal a Elhadji després d'una falta al murri Velillas. El Júpiter s'ha trobat còmode i ha dominat el partit. Després del penal, els homes entrenats per Juanjo García s'han animat i gràcies a una jugada iniciada pel porter Jaume, que s'ha fet un fart posar bones pilotes als davanters, el Júpiter s'ha avançat amb un gol de Romo, cinc minuts abans del descans. En la segona part ha continuat el domini i Elhadji s'ha perdonat els pecats del penal amb el 2 a 0, el novè gol a la Lliga. Tot semblaven flors i violes, però l'expulsió per doble groga de Mechi a revifat el Vic que ha escurçar diferències amb un gol de Bernat Puig en el 78. S'ha patit al final però 3 punts més al sarró i altra vegada fora dels llocs de descens. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "En totes les competicions, en totes les lligues, la sort es reparteix i si un dia perds en els darrers minuts al final també guanyes, no?

CE Júpiter: Jaume, Mechi, Peter, Masa, Serrano, Santolalla, Elhadji, Romo (Alex 80′), Isra, Velillas (Toni 73′), Guille (Poche 89′).

UE Vic: Buetas, Carrascal (Sergi 61′), Marc García, Jordi Pla, Hector ( Bernat Puig 68′), Albert Solé, Sosa (Pol 54′), Martí, Puigdesens, Verdaguer.

Gols: 1-0, (Romo 40′), 2-0 ( Elhadji 58′), 2-1 ( Bernat 78′).