Els àrbitres van castigar molt la intensitat defensiva del Barça. Pablo Álvarez va neutralitzar el gol aconseguit per Vives des del punt de penal. Al minut 34, nou penal a favor dels igualadins transformat per Casadevall i tot seguit l’1 a 3 obra de Pla. Llavors va arribar la reacció blaugrana, que en tres minuts màgics va capgirar el marcador amb el gol de Reinaldo i els dos de Pablito Álvarez. L’empat de Baliu va tallar en sec la progressió blaugrana i una falta directa de Vives tornava a posar l’Igualada al davant, 4 a 5. Amb el Barça atacant a la desesperada, Baliu va fer el sisè. Encara va haver-hi temps per veure el quart gol de Pablo Álvarez. Al final del partit, el tècnic Gaby Cairo es va mostrar crític amb l’arbitratge.

5 – FC Barcelona (1+4): Egurrola, Reinaldo, Miras, Álvarez, Torra – cinc inicial – Mia Ordeig, Gual, Panadero.

6 – Igualada HC (1+5): Elagi, Caceres, Baliu, Pla, Vives – cinc inicial – Povedano, Casadevall.

Gols: 0-1, Vives, p., min 7; 1-1, Álvarez, min 13; 1-2, Casadevall, p., min 34; 1-3, Sergi Pla, min 34; 2-3, Reinaldo, min 42; 3-3, Álvarez, min 43; 4-3, Álvarez, min 45; 4-4, Baliu, min 48; 4-5, Vives, FD., min 49; 4-6, Baliu, min 49; 5-6, Álvarez, min 49.