En sortir al camp ja es veia que Kuku estava feliç, content i relaxat. Ideal per enfrontar-se al campió de Lliga actual, l’Ascó. Avui el Júpiter ha demostrat que ser segon de Tercera Divisió tot i acabar de pujar de Primera Catalana no és casualitat. Els homes entrenats per Juanjo García han jugat un molt bon futbol d’associació i han dominat la primera part. Kuku ha avançat els de la Verneda ben aviat en el minut 8 i en el minut 32 ha tornat a fer el mateix. Fins i tot els locals podrien haver anat al descans amb un resultat encara més favorable. En la segona part l’Ascó ha reaccionat tímidament i el Júpiter ha passat a jugar al contraatac, en què l’equip també ha estat còmode i ha gaudit de les millors ocasions. El marcador però no s’ha mogut i ha acabat amb un 2 a 0 de prestigi d’un Júpiter que malgrat que el seu objectiu és la permanència, ara per ara, és un equip de play-off per pujar a la Segona Divisió B.