El Rubí de Julià García no era un rival fàcil, arribava al Nou Sardenya després de guanyar el Prat, líder de la categoria fins a la setmana passada. L’Europa, però, també venia d’una victòria contundent així que l’espectacle estava assegurat. Amb oportunitats per les dues bandes i moltes imprecisions, la primera part va acabar sense gols. Fins llavors, el gracienc més perillós era Montoro i el davanter es va retrobar amb el gol a la segona part. Van ser dos minuts d’or, el 56 i el 57, en què l’ex del Terrassa va fer el 2 a 0, que va deixar molt tocat el Rubí. Sense temps a gaudir de l’avantatge, el tècnic escapulat, Albert Poch, va veure com dos minuts després el seu equip es quedava amb 10 homes per l’expulsió de d’Alberto per doble groga. El Rubí amb un més va intentar marcar però no ho va aconseguir. A un minut per al final Marc Garcia del Rubí va veure la segona groga. Tres punts per als de Gràcia i Albert Poch, satisfet amb el joc.