JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Contentíssim, aquest equip havia de sumar tres punts ja, no va ser justa la derrota contra Perelada i l'empat del Guíxols també va ser en el 94. " DANI CRUZ, entrenador del CE Canyelles "Una semana más que en el último minuto se cambia el resultado, llevamos cuatro semanas así y por desgracia una semana más, un gol en el último minuto que nos deja sin puntos, cuando el partido era para sacar como mínimo un empate, sinó más."

En el Grup 1 de Primera Catalana, encara ens estem recuperant del partidàs que han protagonitzat el Canyelles i el Júpiter, que ha acabat amb la victòria dels de la Verneda per 3 a 4. En el primer minut de joc, el Canyelles ha sorprès amb un gol de Kañi. Els gris-i-grana han reaccionat 10 minuts després, gràcies a una bona jugada d’Elahdji i el gol de Gatell. Just abans del descans, però, els locals han tornat a avançar-se en el marcador. Una altra vegada Kañi ha definit de cine per marcar el 2 a 1. A la segona part, el Júpiter ha buscat la remuntada, però no ha arribat fins a la doble expulsió de Manolo Bueno i del golejador Kañi. Amb 10 contra 10, els homes de Juanjo García han remuntat. El 2 a 2 de Poche, amb l’ajuda del defensa Davi Gómez, i el 3 a 2 d’Eladji semblava que sentenciaven el partit, però un penal al temps afegit ha permès a Silvestre empatar per al Canyelles. Encara n’hi havia més al descompte, en la jugada següent, Gueri ha fet el 4 a 3 en un partit boig. Tant que l’àrbitre ha xiulat el final quan el Canyelles estava a punt d’empatar i ha anat de ben poc…