El Correbarri és una cursa diferent perquè permet als atletes competir de manera col·lectiva, representant el districte on viuen o amb aquell que hi tenen alguna mena de lligam. Cada districte es distingeix amb una samarreta d’un color diferent, la qual cosa permet veure un ventall de colors durant tot el recorregut de 10 quilòmetres. Els millors 50 participants de cada districte (35 homes i 15 dones) puntuen per tal d’aconseguir el premi de millor equip de la ciutat.

Enguany els més ràpids han tornat a ser els corredors de Sant Martí. En segon lloc ha quedat l’Eixample i, després, Sants-Montjuïc.

La sortida i l’arribada era a la plaça del Mar, a l’extrem de la Barceloneta. A les 9.30 h s’ha donat el tret de sortida i els més de 3.600 participants han recorregut el passeig de Joan de Borbó, el de Colom, la Ciutadella, el passeig de Lluís Companys, el carrer del Doctor Aiguader i el passeig Marítim fins a tornar al punt d’inici. Aquesta xifra de participants consolida l’èxit de la primera edició, l’any passat, en què van córrer 3.300 persones. Tanmateix, els organitzadors esperaven arribar enguany als 4.000 participants.