El Júpiter ha picat pedra de valent davant el Morell, un altre dels equips ascendits recentment a Tercera Divisió. El partit s’hauria encarrilat abans si el gol anul·lat a l’inici hagués pujat al marcador, sobretot perquè després d’aquesta acció les ocasions no arribaven i l’equip de La Verneda, tampoc tenia la pilota.

El Morell, tot i estar ben posicionat al camp, ha generat poc perill i no ha tingut cap ocasió clara per desfer l’empat. Amb el zero a zero del descans semblava que tot seria molt més complicat, però només han transcorregut cinc minuts de la represa quan ha aparegut ell. Kuku no falta mai a la cita amb el gol, i avui molt atent ha aprofitat una badada defensiva del Morell per marcar el primer. El gol ha arribat en el moment just i ha donat l’empenta necessària a l’equip per solucionar el partit.

Pau que ha sortit a la segona meitat ha fet el segon després d’una gran jugada personal. Un parell de minuts més tard, Quim Solano, un altre jugador que avui no ha estat titular ha arrodonit el resultat amb l’assistència de mestre de Kuku. Un gol que ha fet molt content el seu tècnic.

Victòria clara al final amb bon joc i bons gols que manté els gris-i- grana al capdavant de la classificació.