El Sant Andreu va reaccionar de la millor manera possible a la setmana moguda que ha viscut amb canvi d’entrenador. Els andreuencs van golejar el Rubí per 6 a 0. El pitxitxi de l’equip, amb set gols, Kevin Gissi va ser l’encarregat de marcar el primer i abans del descans encara n’hi va haver dos més. Guerrero va fer el segon i el tercer va ser obra de Noguera. Amb el partit encarrilat es va arribar a la mitja part. A la represa Brian Canalejo va ser el protagonista. Ell va marcar el quart i el sisè gols de l’equip. El cinquè va ser obra de Pluvins. Amb aquesta victòria el Sant Andreu surt de les posicions de descens i trenca una ratxa de set partits sense guanyar. I tot això amb el nou entrenador, Joan Esteva, mirant-se el partit des de la graderia.