JORDI BELLIDO, segon entrenador de la UE Sants "La veritat és que els dos últims partits no hem fet gols i el repte seria aconseguir algun gol i seguir amb el treball defensiu de l'equip per no encaixar gols. Però igual que és dolent no fer gols, no encaixar-los és molt positiu. Aquest diumenge jugarem a la tarda, perquè tenen la presentació del futbol base al matí i a la tarda intentarem guanyar l'Almacelles, que ve molt fort i amb bons jugadors de la zona de Lleida. No serà un partit fàcil com ho és des del primer partit. Tenim una nova incorporació que és el Dani Texeira, que ens ajudarà a suplir en Cano, que ha fitxat per al Santboià. A sumar tres punts, si es pot i anar al màxim."

El Club Esportiu Júpiter viatjarà fins a Tarragona per enfrontar-se al Valls (diumenge, 16.30 h). L’equip de la Verneda confia a mantenir la ratxa de resultats. El Júpiter suma tres jornades sense perdre. L’equip de Juanjo García és desè en la classificació amb 10 punts, mentre que el Valls ocupa la sisena posició amb 16.

El Martinenc i la Gimnàstica Iberiana jugaran a casa. Els del Guinardó ho faran contra l’Olímpic Can Fatjó, diumenge a les 12 h. Per la seva banda, la Iberiana rebrà el Tortosa (diumenge, 12 h). L’equip de la Marina del Prat Vermell no podrà comptar amb els sancionats Marc Campa i Óscar Cañadas.

I el Sants, tercer classificat, rebrà l’Almacelles al camp de l’Energia. L’equip entrenat per Julià García també tindrà baixes. En aquest cas, les dels sancionats Eduard Soler i Francesc Avilés.