TONI FREIXA, portaveu del FC Barcelona "Volem que siguin els compromissaris els que ens autoritzin a fer aquest referèndum. No estem convocant un referèndum el dia de l'assemblea, estem demanant als compromissaris que ens autoritzin a convocar un referèndum en el moment en què la Junta Directiva tingui decidit què vol fer respecte del Camp Nou. Hem parlat que hi ha diverses opcions i que encara estem en procés de debat."

Encara no hi ha res decidit sobre el futur immediat del Camp Nou. De fet, la mateixa Junta Directa encara estudia les diverses opcions que té sobre la taula. Però per poder fer canvis han de tenir primer el vistiplau dels socis en un referèndum i aquest referèndum ha de passar un pas previ, l’aprovació del socis compromissaris que assistiran a l’assemblea del proper 22 de setembre.

D’altra banda, el Barça preveu uns ingressos de 470 milions d’euros i unes despeses de 427,9 milions per a l’any vinent, segons els pressupostos de la temporada 2012-2013. Això significa uns beneficis de gairebé 36 milions d’euros. La temporada passada va acabar amb un benefici rècord de 48 milions, quan se n’havien pressupostat 21.