GONZALO BALBI, jugador del CE Europa "Un jugador que tiene bastante ataque, que se posiciona bien y bueno podré ayudar, desde el lateral podré ayudar mucho al equipo." "Soy ofensivo pero siempre mantengo mi posición, ¿No? Primero defender y después atacar." JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Europa "Pensem que és un jugador molt jove amb experiència a la categoria perquè va jugar un bon número de partits amb el Terrassa. Que ens pot fer la funció dels dos laterals, a cama canviada i a cama dreta i bueno, és una mica el perfil del jugador que volem, no?."

Gonzalo Balbi va néixer a Montevio (l’Uruguai), però amb 11 anys es va traslladar amb la seva família a Barcelona. Després de començar la carrera esportiva al Sant Ildefons i a la Fundació Ferran Martorell va fitxar per al Cornellà, equip en què va estar sis temporades. La temporada passada va jugar al Terrassa, però aquesta no tenia equip. Per tant, Balbi aterra amb accent “charrúa” a un equip, el Júpiter, que ha començat amb ganes i bons resultats aquesta nova temporada.

La  història curiosa de Balbi és que el defensa uruguaià de 20 anys ha estat un dels finalistes de ‘The Chance’, un programa que busca cracs futbolístics del futur. Enrere han quedat 100.000 jugadors de 55 països diferents i només 16, entre ells Balbi, han aconseguit aquesta plaça després de passar diverses proves. No sabem si continuarà aquest repte que hauria de seguir el proper mes de gener amb una gira per tot el món per conèixer les instal·lacions dels millors equips. Aquesta gira, d’un mes de durada, començarà a Portland, als Estats Units, i acabrà a Manchester, Anglaterra. El premi és entrar a la Nike Academy i firmar el primer contracte com a professional.