La jornada d’ahir al voleibol femení va tornar a deixar una derrota al camp del CVB Barça 2-3 contra l’Atlantic Holding de Castella i Lleó. El conjunt blaugrana, sota l’atenta mirada de l’exentrenadora Marta Gens, va començar el partit amb molta determinació. Durant molts minuts van dominar el marcador però el conjunt visitant va saber reaccionar i va acabar aconseguint el primer set (23-25). Al començament del segon temps, les de Xavier Perales van plantar cara a l’Atlantic Holding i, no sense esforç, van guanyar el seu primer set (25-20). Amb aquest punt, el Barça va afrontar la tercera part amb molta intensitat i no va parar fins a aconseguir el 2-1 (25-22). Després d’aquests dos sets consecutius per part de les blaugrana, les noies de l’Atlantic van lluitar i es van mostrar molt superiors. Al final, i de manera inesperada, van guanyar el seu segon (17-25) i tercer set (14-16). Amb aquesta victòria de l’Atlantic Holding, el CVB Barça suma la seva segona derrota consecutiva després de perdre contra les líder de la Superlliga Femenina, el Naturhouse Ciudad de Logronyo.