L'Espanyol s'ha imposat per 2 gols a 1 a l'Olympique de Marsella en partit amistós disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els blanc-i-blaus s'han avançat a la primera part amb un penal transformat per Caicedo. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A la represa ha estat el torn d'Héctor Moreno. El central mexicà ha tornat a jugar després d'estar quatre mesos de baixa per la lesió que es va fer durant el Mundial del Brasil. Amb Moreno al camp, l'Espanyol ha fet el 2 a 0. Víctor Sánchez al minut 82 deixava el partit gairebé decidit. L'Olympique de Marsella ha pogut retallar distàncies quan quedaven cinc minuts per acabar el partit gràcies al gol d'Aloé.

RCD Espanyol: Pau López, Mattioni, Raúl Rodríguez, Salva Sevilla, Álex, Stuani, Abraham, Clerc, Caicedo (Héctor Moreno, min 67), Álvaro (Bailly, min 46) i Arbilla

Olympique de Marsella: Samba, Fanni, Aloé, Sparagna, Bangoura (Dubois, min 68), Lemina, Barrada, Pommier (Sané, min 27), Jobello (Omrami, min 53), Batshuayi i Alessandrini (Clemente, min 60)

Gols: 1-0 (Caicedo, min 16 (p)); 2-0 (Víctor Sánchez, min 82); 2-1 (Aloé, min 85)