Nova aliança a la ciutat entre una entitat esportiva, el CEEB (Consell Esport Escolar de Barcelona), i el Mercat de Sant Josep de la Boqueria. Les dues institucions han signat un acord de col·laboració per participar en la formació dels nens i joves pel que fa als valors i hàbits saludables.

Un acord a dues bandes i amb dos padrins de renom

L’acte de signatura de l’acord entre el CEEB i el Mercat de la Boqueria s’ha fet al mateix mercat municipal de Sant Josep. Hi han estat presents el president del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, Jaume Mora; el president de l’Associació de Comerciants de la Boqueria, Jordi Mas, i dos padrins d’excepció: Albert Figueras, encarregat del Bar Clemen’s Boqueria i llicenciat en CAFE (Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport) i Berta Velasco, jugadora internacional de futbol sala i padrina del CEEB.

Amb l’acord, les dues entitats volen, tal com assegura el president del CEEB, Jaume Mora, fer el triangle perfecte: esport, nutrició i educació. Un triangle perfecte per aconseguir salut. De la seva banda, el president de l’Associació de Comerciants de la Boqueria considera que necessitem jovent que vingui al mercat i aquest acord ajudarà a crear vincles.

Quan jo era petita el tema de la nutrició era secundari”
Berta Velasco, jugadora de futbol sala i padrina del CEEB
Padrins acord CEEB - Mercat Boqueria
Seria bo que el jovent reprengui uns hàbits saludables”
Albert Figueras, propietari del Bar Clemen’s Boqueria