El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) continua el procés de modernització i d’adaptació a les noves tecnologies. Des de l’any passat l’organització va començar amb una aplicació mòbil que permet una comunicació amb els usuaris (pares i mares, esportistes, tutors de joc i escoles). Aquesta temporada 2019-2020 el CEEB vol fer un pas endavant i millorar quantitativament i qualitativa. Per aquest motiu es vol donar un impuls a l’app.

El Consell presenta una app moderna

L’app que ha posat en marxa el Consell presenta una sèrie de millores perquè els diferents usuaris en surtin beneficiats. Amb el seguiment d’un equip, l’usuari pot rebre alertes dels dies que es juga, l’horari, el lloc i com arribar-hi, l’equipació del rival, entre d’altres. Informació útil perquè sigui una eina senzilla però completa.

el Consell App

Els tutors de joc, clau

Els altres del beneficiats amb l’ús de l’aplicació són els tutors de joc, els antigament coneguts com a àrbitres en l’esport escolar. Els més de 500 que formen part del Consell podran fer revisió de fitxes, tancar actes i informar dels resultats a l’instant, cosa que permetrà també que la resta d’usuaris pugui conèixer, de forma immediata, resultats i classificacions.