El Lleida va sortir amb molta empenta i durant els primers minuts va sorprendre el Barça. Però el gol de Panadero al minut 7 va frenar el conjunt local. L’efectivitat ofensiva dels de Ricard Muñoz va situar el 0 a 3 al marcador amb gols de Torra i Pascual. A la segona meitat, es va repetir el guió. Aquesta vegada els del Segrià van aconseguir marcar mitjançant Rodero. La resposta blaugrana van ser dos gols de Pablo Álvarez i Reinaldo. El Lleida no es va rendir i Rodero va signar un hat-trick per col·locar el 3 a 5. Ja a l’últim minut, Pablo Álvarez va fer el sisè, que segellava el pas a semifinals.

ICG Software Lleida (0+3): Lluís Tomàs, Carlos Trilla, Joan Cañellas, Marc Soler i Andreu Tomàs -cinc inicial-; Lluís Rodero, Moisés Escudero i David Ballestero.

FC Barcelona (3+3): Sergi Fernàndez, Sergi Panadero, Pablo Álvarez, Reinaldo García i Marc Torra -cinc inicial-; Marc Gual, Raúl Marín, Matías Pascual i Xavi Barroso.

Gols: 0-1, Sergi Panadero (min 8); 0-2, Marc Torra (min 12); 0-3, Matías Pascual (min 14); 1-3, Lluís Rodero (min 27); 1-4, Pablo Álvarez (min 33); 1-5, Reinaldo García (min 42); 2-5, Rodero (min 45); 3-5, Rodero (min 46), i 3-6, Pascual, FD (min 49).