Els blaugrana van començar amb un domini molt clar, gràcies en part a l'encert de Tomic i Navarro, i van arribar al descans amb un avantatge de 12 punts, 26 a 38. Els de Xavi Pascual van tenir una diferència de 15 punts al tercer quart, que es va esvair a l'últim amb concessions en defensa i errades en atac. D'aquesta manera, es va arribar al final amb un intercanvi de tirs lliures. Amb 75 a 73 i un segon per al final, Oleson va llançar a fallar i Dorsey va palmejar per forçar la pròrroga. En el temps extra, el Barça va ser millor i va aconseguir sumar la vuitena victòria en aquest Top 16 i es manté com a únic equip invicte en aquesta segona fase de l'Eurolliga.

ANADOLU EFES – 84 FC BARCELONA – 89

Anadolu Efes: Gordon (13), Erden (2), Vasileiadis (14), Batuk (5), Savanovic (9) –cinc inicial-, Osman (6), Gonlum (13), Planinic (14) i Bjelica (8).

FC Barcelona: Huertas (5), Navarro (17), Papanikolaou (10), Lorbek (5), Tomic (26) –cinc inicial-, Dorsey (4), Sada (2), Abrines (7), Todorovic (2), Oleson (4) i Nachbar (7).

Àrbitres: Jovcic, Ryzhyc i Obradovic.