JOAN COLLET, president del RCD Espanyol "En una decisió consensuada amb l'àrea esportiva es va decidir la renovació de Javier Aguirre perquè crèiem en la bona tasca que s'havia fet. Crèiem que es mereixia aquesta confiança. I us puc dir que, hores d'ara, tinc la mateixa confiança i la mateixa seguretat que tenia en el moment de la renovació. Estic segur que el Javier acabarà la temporada i amb això no penseu res més enllà. Com ell és el primer que està d'acord en firmar només per un any com el club. Aquest any l'Espanyol amb el que es paga de deute a Hisenda i els corrents hem pagat entre 17 i 18 milions d'euros. Però ara sí que podem dir que estem al dia amb Hisenda, els contructors i amb el credit sindicat. La majoria de vegades el futbol té un mal final. A mi m'agradaria un dia sortir per voluntat pròpia. Dir prou i ja està."

També ha fet el repàs a l’actualitat econòmica del club. El president ha confirmat que ara el club està al corrent de pagaments amb Hisenda, amb els constructors de l’estadi i també amb el crèdit sindicat.

En clau de futur, Joan Collet ha dit que li agradaria deixar la presidència quan ell volgués, però sap que en el futbol els presidents acostumen a marxar malament.