Dos jugadors del filial, el central brasiler Marlon i Cámara, van ser titulars en l’amistós disputat a Estocolm. El protagonisme, però, se’l van endur Leo Messi, autor de dues assistències, i Munir, que va fer dos gols. El Barça va saber aprofitar els espais que va deixar el Leicester i Luis Suárez va fer el 2 a 0 i la passada de gol del tercer gol blaugrana, obra de Munir, que va aprofitar per reivindicar-se. La voracitat golejadora d’aquest equip continua intacta mentre no arriba el quart davanter.

A la segona meitat, amb molts canvis en els dos equips, alguns desajustos en la defensa blaugrana van permetre que aparegués un nou protagonista, Musa, que va fer els dos gols del conjunt anglès. El 3 a 2 semblava definitiu quan el jugador del planter Mújica, en el minut 84, va fer el 4 a 2.