El primer partit a la Bombonera de Nou Barris va acabar amb un empat entre la Monta i el Granollers (1-1). Cano va avançar els vallesans i Alberto García va fer l’empat. La tanda de penals va somriure la Monta, que s’enfrontarà al Sant Andreu en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya.

S’han acabat les vacances a la Bombonera i el capità, Uri Escabrós, tenia ganes de celebrar victòries a casa. Però el protagonista del partit va ser Alberto García. Va fer un penal que Cano es va encarregar de transformar davant del seu exequip. Però 2 minuts més tard, Alberto es va refer amb el gol de l’empat. La Monta va canviar peces al descans i l’equip va millorar. Eric Martínez, Joshua i Pau López van tenir el gol a tocar, tot i que la pilota no va entrar. El nom del dia, Alberto, va tornar a sentir-se, perquè va ser expulsat. I abans del final, Roland Garrós va desaprofitar l’ocasió més clara del Granollers.

La tanda de penals de la Monta va ser impecable. Javi González va fallar l’únic penal i Pedro no va perdonar, amb un gol amb suspens que va acabar amb celebració sobre la gespa. Una demostració que a Nou Barris la il·lusió segueix viva.