En el primer triangular, el Vilafranca, de la Tercera Divisió, no va tenir cap problema per superar el Sants, de la Primera Catalana per 2 gols a 0. Josu Rodríguez, exjugador del Júpiter, va ser un dels protagonistes del matx i autor del primer gol en el minut 27. Sis minuts més tard, Boira va fer el 2 a 0 definitiu. El Sants, semifinalista l'any passat, ho tenia molt complicat contra l'Hospitalet, de la Segona Divisió B. En uns 45 minuts sense gaires ocasions, una errada del porter Biel la va aprofitar molt bé Llaneza per fer l'únic gol que deixava tot per decidir per a l'últim partit. El Vilafranca va sortir a totes i en només vuit minuts va semblar que deixava encarrilada la classificació per a semifinals. Santi Triguero i Oribe van posar el 2 a 0 en el marcador que obligava els riberencs a fer-ne tres per passar de ronda. Els d'Ismael Garcia, amb molts jugadors a prova, van aconseguir posar contra les cordes els vilafranquins amb dos gols de Teo Tirado. Tot i alguna ocasió final, el Vilafranca va ser el primer classificat del Torneig.