JOSEP GUARDIOLA, entrenador del FC Barcelona: "El dia que Leo Messi supera César fem un partit d'aquella època, un 5 a 3 en homenatge al Barça de les cinc Copes. I felicitar-lo, evidentment, perquè avui és un dia que toca parlar d'aquest noi, que amb 24 anys ja ha entrat en la història d'aquest club, que serà un rècord que imagino que si segueix jugant en aquest club, seguirà fent molts gols i serà un rècord que no se superarà mai més."

El partit s’ha posat, ràpidament, de cara per als blaugrana. Xavi, al minut 4, ha fet el primer gol del partit. 13 minuts més tard, ha estat Leo Messi qui ha fet el segon gol del partit i ha igualat el registre de César Rodríguez.

A la segona part, el Granada ha aprofitat el petit relaxament dels blaugrana per marcar el 2 a 1. Mainz ha fet el gol dels andalusos. I set minuts més tard, el Granada ha aconseguit l’empat. Siqueira, de penal, ha fet l’empat a 2. Però pocs minuts després ha aparegut Leo Messi. L’argentí ha marcat el seu segon gol i ha superat César. El quart gol del Barça, i el de la tranquil·litat, l’ha marcat Tello quan quedaven 10 minuts per acabar el partit. I encara faltava el cinquè. I per descomptat, l’ha fet Leo Messi. L’argentí ha fet el hat trick i suma 234 gols amb la samarreta del Barça. El Granada encara ha marcat un gol més. Siqueira, de penal i a l’estil Panenka, ha fet el 5 a 3.