PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Fa un futbol molt fàcil i arrisquen molt poc. És un equip que a pilota parada té molts jugadors importants i serà un partit molt incòmode per a nosaltres, a més a més tenim força baixes sobretot a dalt i, a veure com recomponem de cara al dimecres." MIKI CARRILLO, entrenador del CF Muntanyesa "Una final, una final, bé, amb baixes com la cinquena groga de Xavi Valls i la cinquena de Miguel Rubio, però amb tot, és un partit clau per a nosaltres, estem molt motivats, estem al màxim i guanyarem segur."

L’Espanyol B, segon classificat, visitarà l’Estadi Olímpic de Terrassa, quart. Pel que fa a l’Europa rebrà el Manlleu al Nou Sardenya. Els escapulats tindran mala peça al teler perquè els osonencs acaben d’entrar a la zona de “play-off”. A més, Cebri i Peque estan lesionats mentre que Rovira té un partit de sanció i Alberto, quatre.

Pel que fa al Muntanyesa rebrà el Vilanova i la Geltrú. Els del Garraf són els que marquen ara mateix la permenència a Tercera.