Els avisos del tècnic en la prèvia del partit es van fer evidents quan el conjunt canari avançava en 10 en el primer quart. La reacció no es va fer esperar i es va constatar amb dos triples de Navarro. Una abans del descans i un altre tornant dels vestidors. Guiats per l’experiència de Jasickevicius, els blaugrana van eixamplar el marcador fins al 67 a 52. La feina semblava enllestida però un parcial de 0 a 11 va donar emoció als últims minuts. El 69 a 63 final col·loca l’1 a 0 d’una sèrie que demà viurà el segon duel al Palau.

69 – FC Barcelona Regal: Huertas (4), Navarro (14), Rabaseda (-), Wallace (13), Tomic (8) –cinc inicial–; Sada (7), Jasikevicius (2), Ingles (6), Mavrokefalidis (2), Oleson (9), Lorbek (4).

63 – Herbalife Gran Canària: Bellas (11), Guerra (4), Newley (13), Nelson (21), Báez (12) –cinc inicial–; Toolson (2), Alvarado (-), Oguchi (-), Beirán (-), Slokar (-).

Parcials: 16-21, 13-9, 26-15 i 14-18.