L’Atlètic Barceloneta no podrà celebrar el seu centenari amb una Eurolliga de waterpolo. Els mariners han anat tot el partit a remolc d’un Estrella Roja que ha tingut en el porter Dennis Sefik el seu millor jugador. Els homes de Santi Fernández han remuntat un 2 a 0 en el primer quart i han aconseguit empatar a 2. Però en el segon l’Estrella Roja ha defensat molt bé i han aconseguit marxar al descans amb 4 a 2. El Barceloneta ho ha intentat fins al final, però entre el porter i una piscina amb 4.000 aficionats rivals no han pogut guanyar i ara hauran de lluitar per la tercera posició. El partit serà demà a les 17.15 contra el Partizan.

En l’altra semifinal, el Jug Dubronik de Croàcia s’ha imposat al Partizan per un ajustat 7 a 8. Ha estat un partit molt igualat que no s’ha decidit fins als instants finals. Els croates han anat al davant durant moltes estones del partit, però quan faltaven cinc minuts per al final, el Partizan, equip amfitrió, ha aconseguit empatar a 6. Al final, l’encert dels jugadors del Jug ha acabat donant la victòria a l’equip entrenat per Duho Veselin.