Encara sense Navarro, que s’està recuperant de l’operació d’apendicitis, el Barça ha sortit dominant els primers minuts. Faverani, màxim anotador blaugrana amb 16 punts, ha dominat sota els cèrcols. En el llançament exterior, en el segon quart, han destacat els triples de Renfroe i d’Eriksson, que han fet que el Barça s’escapés de 13 punts. Però els murcians no han llançat la tovallola i entre Campazzo i que han intensificat la defensa han reduït la distància i el marcador a la mitja part era de 38 a 33. A la represa l’UCAM ha seguit furgant en la feble moral blaugrana i s’ha col·locat al davant gràcies als triples de Pocius i Llompart. A la banqueta, Iorgios Bartzokas s’eixugava la suor. En l’últim i definitiu quart, Rice ha anotat un parell de triples i semblava que el Barça tenia la victòria assegurada, però els murcians han continuat plantant cara. L’encert en els tirs lliures de jugadors com Koponnen, Oleson i Vezenkov en els últims minuts han estat clau en el triomf dels blaugrana per 73 a 70.