El partit ha tingut tres fases molt diferenciades. La primera mitja hora de joc ha estat força igualada, amb poques ocasions per a tots dos conjunts i amb certes imprecisions en el joc combinatiu. Però en el minut 31 i després d’un servei de falta, Àlex Cano ha fet una centrada precisa perquè Alberto marqués el primer gol de l’enfrontament. Amb l’1 a 0 els escapulats s’han trobat còmodes i han passat a dominar el matx. En una altra jugada a pilota parada, la centrada de córner de Fran Bea l’ha aprofitat molt bé Xavi Civil fer el segon. Era el minut 41. L’especialista de faltes, Fran Bea, ha tingut el 3 a 0, però Manu Martín ha fet una gran intervenció.

A la represa, els locals han mantingut el domini. Varona, molt actiu, ha fet intervenir el porter del Castelldefels a poc de començar la segona meitat. I en minut 56, gol anul·lat a l’Europa per fora de joc.

Tot i el control dels de Joan Esteva, una pèrdua de pilota al mig del camp l’ha aprofitat molt bé Jordi Cano, germà del capità europeista, per fer el 2 a 1 i començar a fer patir l’afició escapulada.

Aquesta tercera fase del matx ha tingut el Castelldefels com a clar dominador, amb oportunitats com per empatar, com aquests dos xuts que han anat al pal. Primer, aquest de falta Jordi Cano i en la jugada següent, Joan Inés ha estat a punt de fer el 2 a 2.

Amb el conjunt de Miki Carrillo bolcat en atac, els jugadors locals han tingut oportunitats com per fer el gol de la tranquil·litat, però Xavi Civil, tot i ser l’home més actiu de l’atac local, no ha tingut la sort de cara.

Triomf amb patiment, però triomf de totes totes que permet l’Europa deixar de moment la zona baixa de la classificació.