L’inici del partit va ser trepidant, amb un Barça molt efectiu en el primer quart d’hora. Els gols de Gual, Ordeig i Panadero en van ser una bona mostra. Semblava que el camí cap a la victòria feia baixada, però els reusencs van reaccionar i, abans del descans, Casanovas i Ollé van retallar diferències. A la represa, el Reus va aconseguir l’empat a 3 gràcies a Raul Marín, i hauria pogut capgirar el marcador però Egurrola va ser providencial sota pals aturant un penal. Finalment els de Ricard Muñoz es van sobreposar a aquest entrebanc i es van endur la victòria amb els gols d’Ordeig i Torra, que mantenen ben viva l’Ok Lliga.

FC Barcelona: Egurrola, Gual, Torra, Panadero, Ordeig –cinc inicial-, Pablo Álvarez, Alabart, Miras, Gabarra, Sergi Fernández.
Reus Deportiu: Trabal, Izurriaga, Marín, Ollé, Adroher –cinc inicial-, Salvat, Casanovas, Rubio, Molet.

Gols: 1-0, Gual (8’); 2-0, Ordeig (9’); 3-0, Panadero (15’); 3-1, Casanovas (16’); 3-2, Ollé (23’); 3-3, Raul Marín (31’); 4-3, Ordeig (40’); 5-3, Torra (41’).