Carles Moyà ha estat el guanyador de la 51a edició del Torneig Comte de Godó. El mallorquí per fi ha trencat el malefici i després de vuit participacions a Barcelona ha pogut aixecar el trofeu. Aquesta era la segona vegada que Moyà guanyava una final i per fi ha pogut guanyar a la pista talismà del Reial Club de Tennis Barcelona, el seu club de tota la vida. CARLES MOYÀ, tennista "Es una gran satisfacción, estoy muy contento y la verdad es que todavía no me lo creo. Como había estado tan cerca varias veces pues pensar que hoy iré a dormir con la copa de campeón pues es una gran satisfacción." Carles Moyà, segon cap de sèrie del torneig, ha guanyat el rus Marat Safin, que ha hagut d'abandonar després de dues hores i vuit minuts. A Safin no li han respost les forces quan perdia per 7 a 5, 2 a 6, 2 a 6 i 0 a 3.

El mallorquí Carles Moyà havia intentat força vegades endur-se el títol, fins i tot va perdre la final de 2001 davant Juan Carlos Ferrero. Però ara fa 10 anys va treure’s l’espineta que tenia clavada i va poder aixecar el trofeu. A la final del diumenge 27 d’abril de 2003 va superar el rus Marat Safin, guanyador del campionat feia dos anys. En la secció en la qual recordem què va passar a Barcelona fa una dècada recordem el triomf del prolífic tennista mallorquí.