El Palau ple, amb cares conegudes del barcelonisme que no es van voler perdre aquest partit decisiu, va servir d'empenta perquè el Barça Regal sortís amb intensitat a l'inici de l'enfrontament. Va ser la clau perquè l'encert en el primer quart va permetre als blaugrana controlar la resta de l'enfrontament. El parcial de 28 a 14 va ser una llosa per als grecs, que van arribar a perdre per 19 punts de diferència, però que van marxar al descans amb un desavantatge d'11 punts, 44 a 33. L'únic moment d'incertesa en el marcador va arribar en el tercer període, amb una defensa extenuant del Panathinaikos i una manca de punteria que van deixar l'equip vuit minuts sense fer cap punt. Tot i això, quan els grecs es van apropar a sis punts, 51 a 45, Navarro, màxim encistellador de l'equip amb 16 punts, va aparèixer per tornar a deixar les coses al seu lloc. Les diferències es van mantenir fins el 64 a 53 final. Els jugadors van tornar a sortir a la pista en acabar el partit per agrair l'esforç d'animació del públic del Palau.

FCB Regal, 64 – Panathinaikos, 53

FCB Regal: Huertas (10), Navarro (15), Abrines (2), Lorbek (6) i Jawai (9) -cinc inicial- Tomic (5), Wallace (0), Jasikevicius (6), Sada (0), Todorovic (3).

Panathinaikos: Diamantidis (6), Ukic (7), Maciulis (9), Lasme (16) i Tsartsaris (4) –cinc inicial- Bramos (3), Gist (6), Banks (2), Schirtsanitis (0).

Partials: 28-14, 16-19, 7-10, 13-10