El Barça va haver d'esforçar-se al màxim per acabar aixecant la quarta Supercopa d'Espanya consecutiva. Els blaugrana es van imposar a la final al Granollers per 26 a 23. Tot el partit va ser molt igualat. A la primera part va semblar que el Barcelona aconseguia obrir una petita escletxa en el marcador, però els vallesans van reaccionar i a la mitja part el resultat era de 13 a 12. En atac va destacar l'aportació de Lazarov, màxim anotador amb 8 gols i escollit el jugador més valuós de la final, i de Víctor Tomàs amb 6 dianes. Els porters, el blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas i el vallesà Almeida, també van tenir una actuació ben lluïda. El partit es va decidir en els últims 10 minuts, quan físicament el Barça es va mostrar més sencer. Demà el Barcelona jugarà el primer enfrontament de Lliga al Palau davant l'Anaitasuna i dilluns debutarà al Mundial de Clubs.