Des del primer moment els de Xavi Pascual han posat la directa per endur-se la victòria contra els valencians. Els parcials són per emmarcar. 3 a 14 en els primers 20 minuts que s’han continuat ampliant sense contemplacions amb contraatacs, i un munt d’aturades de Daniel Saric, avui infranquejable. A la represa, minuts per a Sterbik i també per a jugadors del planter com Aitor Ariño. La gran efectivitat dels porters blaugrana, per sobre del 60 per cent ha permès que el marcador final s’enfilés fins al 15 a 34 final.

Alser Port Sagunt (6+9):Bruixola, Iker Serrano (1), Mateu Castellá (2), Tarrasó (2), Berrios, Chernov (4) i Vallés -sete inicial-, Ibáñez (ps), Ruiz (2), Nebot (1), Latorre, García (2) i Fernández (1).

FC Barcelona Intersport (16+18): Saric, Noddesbo (2), Juanín García (4), Sarmiento (1), Gurbindo (2), Rutenka (4) i Albert Rocas (4,2p) -set inicial-, Sterbik (ps), Tomás (3), Raúl Entrerríos (3), Aitor Ariño (3), Montoro (5), Jernemyr, Aguirrezabalaga (2) i Viran Morros (1).