ALBERT CANILLAS, segon entrenador del FC Barcelona Alusport "Som en la línea que anem buscant en les últimes setmanes, no? Que potser no es reflectia en el marcador, però avui jo crec que l'equip ha estat molt bé. Crec que hem sigut superiors al Saragossa i, és el que et dic, ha de ser la línea per continuar guanyant."

El repte era desmuntar la defensa en zona dels aragonesos i Igor ho va aconseguir al minut 7. Tot i el gol, la primera part no va ser gaire lluida. Al contrari que la segona, amb un Barça dominador absolut. Els gols de Fernandao, Ari i Lozano van certificar la gran represa dels blaugrana, que van tornar a reenganxar els aficionats del Palau.

Barça Alusport: Cristian, Ari, Lozano, Saad, Fernandao (cinc inicial), Aicardo, Torras, Gabriel, Lin, Igor, Martel

Umacon Saragossa: Didac. Miguel, Retamar, Chicho, Tejel (cinc inicial), Duato, Alvarito, Keny

Gols: 1-0, Igor (min 7); 2-0, Fernandao (min 21); 3-0, Ari (min 28); 4-0, Lozano (min 36)