El Barça s’ha vist sorprès en els primers minuts de partit. El Santander ha dominat fins al minut 10, amb Paredes i Herrero encertats en el llançament. A partir d’aquí, els blaugrana s’han posat les piles en defensa i han anat retallant diferències fins a capgirar el marcador, en el minut 20, 13 a 10. Amb el vent a favor, els de Xavi Pascual han passat a controlar el matx i han anat augmentant les distàncies fins als vuit gols d’avantatge al final de la primera mitja hora, 20 a 12. A la represa, el Barça ha seguit dominant clarament i ha anat ampliant les diferències. A més, amb el partit solucionat el tècnic, Xavi Pascual, ha pogut repartir minuts i fer rotacions. Això permetrà que tots els jugadors estiguin a punt de cara al tram final de la temporada que es presenta apassionant, sobretot pensant en els quarts de final de la Lliga de Campions contra el Kiel alemany.