El Barcelona va sortir molt nerviós i els grecs, molt encertats en atac, van començar amb un parcial de 0 a 14. Mitjançant el caràcter de Jasikevicius i Navarro, el Barça va reaccionar i va arribar al descans guayant de dos punts. En el tercer quart, la precipitació va tornar a jugar una mala passada al Barcelona i el Panathinaikos es va tornar a escapar en el marcador. En l'últim període i a la pròrroga va destacar Sada, que va ser decisiu en la victòria del Barça Regal. Aquest dijous es disputarà al Palau Blaugrana el segon partit de la sèrie.

FCB REGAL, 72 – PANATHINAIKOS, 70

FC Barcelona Regal (11+23+11+19+8): Sada (13), Navarro (14), Ingles (4), Lorbek (-), Tomic (13) -cinc inicial-, Jawai (9), Huertas (8), Jasikevicius (11) i Wallace (-).

Panathinaikos (21+11+19+13+6): Ukic (9), Diamantidis (10), Maciulis (6), Tsartsaris (7), Schortsanitis (5) -cinco inicial-, Lasme (14), Gist (14), Banks (-) i Bramos (5).

Àrbitres: Belosevic (SRB), Sahin (ITA) i Bissang (FRA).