CN AT.-BARCELONETA - 17 CN MATARÓ - 5 L'Atlètic-Barceloneta no va tenir cap dificultat per imposar-se per un clar 17 a 5 al Mataró i segellar el pas a les semifinals amb dues golejades. SANTI FERNÁNDEZ, entrenador del CN At-Barceloneta "Nos queda lo más importante esta temporada, o sea que vamos a ver si acabamos de cumplir los objetivos que tenemos, que han sido ambiciosos y estamos a punto de alcanzarlos." CN BARCELONA - 8 R. CANOE - 9 L'equip mariner s'enfrontarà al Canoe, que va eliminar el Barcelona després de guanyar el segon partit a la piscina de la Nova Escullera per un ajustat 8 a 9. Els madrilenys es van imposar a la pròrroga i eliminen els cenebistes després de dos partits de quarts molt igualats. ANTONI ESTELLER, entrenador del CN Barcelona "Només tinc lloances als jugadors. No puc retreure'ls-hi res, tan sols, això de que jo no els he sapigut portar mentalment cap a aquest play-off" CN TERRASSA - 8 CE MEDITERRANI - 9 La sorpresa de la jornada la va protagonitzar el Mediterrani. Els homes entrenats per Dorin Costras van guanyar a la piscina del Terrassa per 8 a 9 i van forçar un tercer partit de desempat a la piscina egarenca que es disputarà dissabte a les sis de la tarda. El guanyador s'enfrontarà al Sabadell, que espera rival de semifinals després d'eliminar el Navarra.

L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit el passi a les semifinals després de tornar a guanyar el Mataró, aquesta vegada pe 17 a 5. Els mataronins només han pogut plantar cara en el segon quart, amb un parcial de 2 a 1. En els altres tres períodes els de Santi Fernández han estat molt superiors. Els parcials han estat (5-2, 2-1, 5-1 i 5-1).

El Barcelona no ha pogut guanyar a la piscina de l’Escullera al Canoe i ha quedat eliminat de la competició. L’equip de Toni Esteller ha vist, com una altra vegada, la pròrroga li donava la victòria als madrilenys. Al final del partit s’ha arribat amb empat a 8 (3-2, 1-2, 2-2 i 2-2). En el temps suplementari, el Canoe ha aconseguit el gol de la victòria.

El Mediterrani, en canvi, ha estat l’únic equip que ha forçat el tercer partit dels play-off. L’equip de Dorin Costras ha guanyat el Terrassa per 8 a 9 (4-2, 2-3, 0-1 i 2-3) i dissabte a les 18 h jugaran el tercer i definitiu partit.

El Sabadell també s’ha classificat per a les semifinals després de superar el Navarra per 11 a 8.