A la primera part, el Barça no ha tingut sort. El Celtic ha marcat en l’única ocasió de gol que ha tingut. Wanyama, al minut 22, ha fet de cap i a la sortida d’un córner el primer gol del partit.

A la segona part, els escocesos han sortit amb un plantejament completament defensiu. Els homes de Neil Lennon s’han tancat al darrere i només han sortit amb contraatacs ràpids i perillosos. El Barça ho ha intentat de totes les maneres, però una pilota llarga del porter del Celtic, Forster, l’ha aprofitada Watt per fer el 2 a 0.

Els jugadors del Barça  han continuat atacant i Leo Messi ha aconseguit el definitiu 2 a 1 quan quedaven tres minuts per acabar el partit.

La nota positiva del matx ha estat el retorn de Gerard Piqué després d’estar gairebé dos mesos lesionat.