El Barça de bàsquet no va poder guanyar el quart partit dels quarts de final de l'Eurolliga contra el Lokomotiv i s'ho jugarà tot a una carta a Krasnodar. Els russos van superar els blaugrana al Palau per 80 a 92 després d'una pròrroga. Els homes entrenats per Xavi Pascual no van començar bé i sempre van anar a remolc del Lokomotiv en la primera part. Després del descans, el Barça va reaccionar gràcies a les cistelles de Navarro i Tomic. De fet, una cistella del capità va permetre empatar el partit tres segons abans del final. En la pròrroga però, el Barça no va estar a l'altura i Randolf, amb 28 punts, va dilapidar les opcions blaugrana i dimarts es jugaran a Rússia el pas definitiu a la Final Four de Berlín.