El Barça de bàsquet va perdre davant el Bilbao per 72 a 73 i torna cap a casa a les primeres de canvi. L'equip sempre va anar a remolc i mai va poder igualar ni la intensitat ni el ritme dels bascos. De totes maneres, els blaugrana va tenir l'oportunitat primer d'empatar el partit, però Tomic va fallar el tir lliure i després de guanyar-lo quan faltaven 3 segons per al final, Doellman es va fer un embolic i no va saber què fer amb la pilota. El Bilbao gairebé sempre va anar al davant en el marcador i el Barça va ser incapaç d'imposar la seva teòrica superioritat. Així es va arribar als últims minuts amb igualtat al marcador, però ni en el tram final els de Xavi Pascual van saber llegir bé el partit. I també sorpresa en l'altre partit de quarts de final, ja que l'Herbalife Gran Canària va eliminar el València Basket per 78 a 83. Els valencians eren un dels favorits al títol, perquè arribaven a la Copa com a líders de la Lliga ACB. El triomf dels canaris es va basar en un magnífic últim quart. El parcial en aquests últims 10 minuts va ser de 13 a 26.