Els andalusos han arribat al Palau amb dues cares conegudes. Natchbar i Hakason, que juga cedit pel Barça. El partit ha tingut molt poca història si parlem d’emoció, però ha servit per veure un recital ofensiu dels de Xavi Pascual. Dia ideal per la reaparició de Carlos Arroyo, que s’ha fet un fart de repartir assistències al més pur estil All Star. Al Barça li entraven tots els llançaments i en cap moment ha donat marge de maniobra al Sevilla, totalment anul·lat. Per cert, que ha reparegut Arroyo. Amb jugades com aquesta que val la pena veure repetida. O com aquesta altra amb una altra assistència del catàleg “showtime” del porto-riqueny. Perquè no sé si us ho hem dit, però avui ha reaparegut Arroyo. Al final, victòria de 54 punts de diferència i amb la punteria afinada per a la Copa.

FCB Lassa (27+30+34+17):Doellman (5), Satoransky (14), Oleson (6), Perperoglou (12), Tomic (11) –cinc inicial–, Ribas (14), Abrines (1), Vezenkov (12), Eriksson (11), Diagné (3), Samuels (9), Arroyo (10).

B. Sevilla (12+21+8+13):Hakanson (4), Nachbar (9), Balvin (6), Bamforth (8), Rodríguez (4) –cinc inicial–, Sánchez (4), Rigo (-), Miljenovic (3), Cate (3), Oriola (8), Henton (5).