El Barça no podia fallar al Palau davant un Estrella Roja cuer del Top 16 del seu grup de l’Eurolliga i encara sense cap victòria en aquesta segona fase. Els blaugrana van jugar una bona primera part amb el protagonisme repartit en Abrines, que va acabar amb 15 punts, i Tomic i Hezonja, amb 12, i van arribar al descans amb un avantatge d’11 punts. Els homes entrenats per Xavi Pascual van superar els serbis i la seva torre de dos metres i 22 centímetres, Boban Marjanovic. En la segona part, els blaugrana van gestionar l’avantatge per acabar el partit amb una victòria clara per 92 a 77.

FC Barcelona: Doellman (11), Huertas (11), Abrines (15), Thomas (10), Tomic (12) –cinc inicial-, Hakanson (-), Hezonja (12), Satoransky (5), Pleiss (8), Jackson (-), Lampe (8), Nachbar.

Estrella Roja: Williams (11), Mitrovic (6), Lazic (7), Blazic (13), Marjanovic (12) –cinc inicial-, Rebic, Dangubic (2), Kalinic (9), Tejic (3), Jenkins (2), Jovic (10), Zirbes (2).