L’Espanyol va tornar a demostrar que amb moltes ganes i esforç es pot aconseguir superar rivals teòricament superiors. Els de Sergio González il·lusionen els aficionats en aquesta Copa del Rei i el partit d’ahir n’és una mostra. Felipe Caicedo ha agafat el relleu golejador de Stuani i va obrir el marcador amb un gol per emmarcar, al minut 17. Els sevillans van tenir més possessió de la pilota, però no gaires oportunitats de marcar. La segona meitat dels blanc-i-blaus va ser, amb tota probabilitat, la millor de la temporada. Un penal clar per mans d’Arribas va permetre Sergio García marcar el 2 a 0. Els espanyolistes van tenir molta profunditat en els contraatacs i amb la sortida de Lucas Vázquez i Stuani van tenir ocasions per ampliar la diferència. Finalment va ser Lucas Vázquez l’autor del 3 a 0, que deixava l’eliminatòria gairebé sentenciada. El gol de Bacca en el minut 90 permet posar emoció al partit de tornada, però no entela el bon partit dels espanyolistes.