El Barça ha fet un pas molt important per aconseguir la sisena Lliga consecutiva. Els blaugrana van guanyar a la pista del Naturhouse La Rioja per 28 a 39. Ara els de Xavi Pascual tenen cinc punts més que els de Logronyo, que són els segons en la classificació. A més, la victòria assegura al Barça el títol honorífic de campió d'hivern i és la 75a consecutiva a la Lliga. El partit va ser força ingualat fins a la mitja part. A la represa i a mesura que anaven passant els minuts, el Barça va anar obrint escletxa en el marcador.

Naturhouse La Rioja, 28

FC Barcelona Lassa, 39

Naturhouse La Rioja: Kappelin, Sánchez-Migallón (2), Alberto Val (1), Víctor Vigo (3), Cristian Malmagro (7), Pedro Rodríguez (3), Ángel Fernández (7) -set inicial- Carlos Molina (1), Javier García (1), Eduardo Cadarso (1) i Garciandia (2).

Barça Lassa: Gonzalo, Víctor Tomàs (7), Sorhaindo (3), Sigurdsson (2), Syprzak (3), Jallouz (4), Lazarov (5) -set inicial- Ariño (7), Noddesbo (1), Entrerríos (3), Viran Morros, Kopljar (2), Gurbindo, Dushjebaev i Aleix Gómez (2).

Parcials: 3-6 / 8-9 / 10-11 / 12-13 / 13-15 / 16-20 (descans) 19-22 / 20-25 / 22-29 / 23-32 / 26-35 / 28-39 (final).