Barça i Vendrell han ofert un partit trepidant als aficionats que han anat al Palau. A la primera part, les figures han estat els dos porters. Egurrola i Xus Fernández ho han aturat pràcticament tot, però a 30 segons per al descans ha aparegut Francesc Gil i ha avançat els visitants. Tot i rebre el gol en un minut dels anomenats psicològics, el Barça s’ha crescut, i a la represa ha remuntat el matx amb quatre gols. Panadero ha fet l’empat, Marc Gual ha avançat els de Ricard Muñoz i Lucas Ordóñez ha eixamplat la distància al marcador amb un doblet. El Vendrell no ha deixat de lluitar, i Jordi Ferrer ha escurçat les diferències, però Matías Pascual s’ha encarregat de sentenciar el partit amb el definitiu 5 a 2. Amb la victòria, el Barça segueix l’estela del Vic, el líder de l’OK lliga i proper rival dels blaugrana.