Aquests dos tirs lliures de Tyrese Riece quan faltava una mica més d'un segon per acabar el partit han donat la victòria al Barça davant el Gran Canària. Ha estat un triomf molt treballat. Els blaugrana han dominat els dos primers quarts, però no han aconseguit escapar-se en el marcador. De fet, al descans s'ha arribat amb un avantatge mínim pel Barcelona, 45-39. El tercer quart els canaris han intensificat la defensa i han capgirat el marcador. Han arribat a guanyar de set punts. Pasecnicks, amb 18 punts, ha estat el millor del Gran Canària. En l'últim quart el Barça ha sortit disposat a sumar una altra victòria i ha reaccionat i ha anar fins a 10 punts al davant en el marcador, però en els últims minuts els canaris han retallat la distància i han capgirat el marcador. Els tirs lliures de Rice han donat el triomf al Barça.